maanantai 5. helmikuuta 2018

Kuukausivaihto Manumiinan kanssa.


Kuukausivaihtomme helmikuussa oli aiheeltaan Frida Kahlo.Manumiinan ehdotus ja niin mieluisa.Frida on kiehtova ja omaperäinen taiteilija.Korttini ovat menneet perille,joten laitan omani esille.Kiitos kivasta aiheesta Manumiina!

Ja kun näitä kortteja tänne laittelin,niin heräsi kysymys,josta facen puolellakin  pohdiskeltiin.Mutta kun nyt olen täällä blogin puolella,niin kysyn taas.Miksi kaikki,jotka blogia pitävät ja kortteja vaihtavat julkaisevat vain omat tekemänsä.Edes silloin,kun ovat haasteissa mukana?Minusta olisi fiksua julkaista edes ne,jotka haasteisiin on tehty.Onko se liikaa aikaa vievää?Miksi sitten edes pitää blogia? Kysyn vaan!

                                                               Fridat.


 
 

4 kommenttia:

 1. Kiitos Ulla! Frida Kahlo on upea nainen ja nämä hienot, upeat kortit tekevät kyllä kunniaa Fridalle.Tykkään korteista tosi paljon :)
  Ja sitten se toinen juttu...
  Minusta ainakin on mukava laittaa vaihdoissa saamani ihanuuden esille blogiini. Joskus siinä voi kyllä olla viivettä. Siitä yritän pitää joka tapauksessa huolta, että ilmoitan lähettäjälle postin tulleen perille - ja ilan viivettä.

  VastaaPoista
 2. Onpas upeita.
  Minä julkaise vaihdoissa saamani kortit ainakkin blogiini. Minusta on kivaa näyttää kavereillekin mitä ihanuuksia olen saanut. Useimmiten ilmoitan postin perille saapumisestakin ja jos sen unohdan niin sivultanihan sitten huomaa postin tulleen perille.

  VastaaPoista
 3. Hienoja kortteja!
  Näitä on niin mukava katsella.

  VastaaPoista