tiistai 2. tammikuuta 2018

Ensimmäinen ATC korttini.

Tämän kortin takana on päiväys 15.1.2008.Siskon tyttöni Kristiina oli hurahtanut tähän ATC kortti saloihin ja sai ylipuhuttua minut ottamaan käteeni sakset liimaa ja paperia.Ei paljon tarvinnut puhua:Minulla ei ollut vielä edes omaa blogia ja ensimmäiset vaihtoni teinkin ennen blogin avaamista Vuodatuksessa.Ensimmäisen vaihdon tein Sailan kanssa.Siinäkin oli Kristiinan sormet pelissä,sillä siili-fanina Krisse oli kekannut Sailalla siilikortin!Se,ja paljon lisää on Sailan kanssa vaihdettu...ja monen muun.Mutta tämä ensimmäinen on ja pysyy itselläni.Kristiina ei enää askartele kortteja,mutta minusta tämä ei lähde pois kulumallakaan.Liima,paperi ja sakset pysyvät edelleen näpeissäni!

13 kommenttia:

 1. Olikin hauska juttu tuo, kun Krisse kertoi siili-fanitädistään ja sitten järjestettiin atc-vaihtoa 😊 Minulla on kansiossa 29.01.08 päiväämäsi kolme atcta vanhimpina sinulta vaihtamistani. Korteillesi on ihan oma kansio, koska vaihdettuja on yli 200kpl. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila! Omassa kansiossasi on myös sinun korttisi!

   Poista
  2. niin,minulla ei ollut heti skanneriakaan,kun sitten blogin perustin Krissen avustuksella.Hän niitä kortteja ensin kuvasi ja laittoi esiin.Olisinkohan ilman hänen vinkkejään koskaan edes tullut tietämään koko ATC korteista?

   Poista
 2. Minäkin muistan miten "tapasin" sinut ekan kerran. Saila kirjoitti minulle että hänellä on Ulla niminen uusi atc-kortti askartelija jolla ei ole omaa blogia mutta että hän olisi innokas saamaan uusia vaihtokavereita! Niin sain Sailalta osoitteesi ja loppu onkin historiaa. Minä lopetin korttien tekemisen mutta kaikki eri vaihdoissa saamani atc-t ovat tallessa. Iloisesti sekaisin ja sikinsokin korissa....oi niitä aikoja! Ai niin vielä se että tämä Ulla asui Harjavallassa lisäsi kiinnostustani entisestään...... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Sini,niin monet kortit vaihdettiin ja sinä et jaksanut jatkaa...mutta digisi ovat upeita edelleen....eikä sinusta tullut paluumuuttajaa....

   Poista
 3. Onpa suloinen eka kortti. Minä vaihdoin sinun kanssasi eka kertaa muistaakseni syyskuussa 2008. Siitä lähtien vaihtoja on ollut jokunen joka vuosi.Onneksi jatkat atc-kortteilua, niin aion minäkin tehdä jatkossakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aina ollut jonkunlainen keräilijäluonne ja nämäkin tarvikkeet ekakorttiin löytyi omasta varastosta.Sekä kortti,että tarvikevarasto ovat paisuneet kummasti vuosien saatossa.Kaikki vaihtamani kortit,myös sinun,Armiida,ovat visusti tallessa.Kansioihin tallennettuna!

   Poista
 4. Ihania nämä muistelut! En olisi silloin 10 vuotta sitten osannut ajatella, että vielä 10 vuodenkin päästä näitä kortteja teen. Ihana harrastus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä muuta virka,kivaa on ollut ja liimanäppinä aion minäkin jatkaa!

   Poista
 5. Kiva nähdä sinun ensimmäisesi. Itse koetan tässä lähteä elvyttämään askartelujuttujani kun olen vaan neulonut parisen vuotta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tehdä välillä jotain muuta,silloin se toinen maistuu kivalta taas!

   Poista