maanantai 13. helmikuuta 2017

Rakas päiväkirjani

Se tunne,kun aamulla heräät ja huomaat kurkkusi olevan tosi kipeä.Nenäsi vuotaa enemmän,kuin kuivaamaan kerkiät.Pääsi painaa ja et tahdo jaksaa sitä kannatella.Ja voimasi on kadonnut tyystin jonnekin.Ei kuumetta,ei paikkasärkyä.Vain tuo voimaton olo ja jatkuva niisto.Yskit,nukut,niistät,yskit,nukut,niistät.Ja koetat jaksaa jotenkin päästä päivässä eteenpäin.

Tuosta pääsin yli,mutta pitääkö olla huolissaan,kun inspiraatio ei ole palannut?

Tällä ATC:llä osallistun Kotilaiskan päiväkirja-haasteeseen ja toivon löytäväni vielä inspiraation.

5 kommenttia:

 1. Toivottavasti voit jo paljon paremmin ja eiköhän se inspiraatiokin aikanaan palaa, joten ei tarvitse olla huolissaan <3

  VastaaPoista
 2. Paranemista, inspiraatio palaa samaan tahtiin kuin voimatkin. Lepo auttaa, älä ole huolissasi.

  VastaaPoista
 3. Paranemishaleja. Ihanaa Ystävänpäivää Sinulle

  VastaaPoista
 4. Kyllä se vielä palaa, se inspiraatio. Hukassa on välillä mullakin.
  Hyvää Ystävänpäivää.

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti inspiraatio on palannut.. ainakin muutamia päivityksiä tämän kortin jälkeen. Nyt vasta itse huomasin Kotilaiskan Päiväkirjahaasteen, johon itsekin voisin lähteä, kunhan saan aikaiseksi :) Mulla oli kerran kahden vuoden aika jolloin inspiraatio oli hukassa ja meinasin jo myydän kaikki tarvikkeet, mutta onneksi en myynyt. Muun muassa viime vuonna blogissani oli enemmän päivityksiä kuin koskaan ennen sitä.Aloitin blogini v.2013 blogspotissa. Hienoa tämä sinun kortti vaikka aihe ei olekaan ihana mutta kiitos kun pääsin kurkkaamaan päiväkirjaasi.

  VastaaPoista