keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Haasta itsesi 4

Haasta itsesi ja kerro mistä asioista tykkäät? Paljostakin tykkään,mutta harrasteistani tässä mainitsen jotain.Kudin minulla on aina tekeillä.Koetan joskus mennä lankahyllyjen ohi hiplaamatta niitä,mutta melkein aina sorrun ja sitten tehdään taas kerän lopuista jotain....Sanaristikot on se suuri "pahe".Työhuoneeni pöydällä on aivan vissisti aina ristikkolehti.Ja siitä olen sukkela ihminen,että vanhat ristikot eivät kiinnosta,eikä ne,joissa on takasivulla valmiit ratkaisut.Postcrossing on juttu,joka on vienyt mukanaan,ja yhä edelleen jaksaa kiinnostaa.Ja tässä ajassa,jolloin keskustellaan jaetaanko posti kolmena vai viitenä päivänä viikossa,minua nyppii koko ajatus,koska minun ovellani ei ole postinjakaja tehnyt turhia käyntejä yhtenäkään päivänä.Ja haluan,että hän saa käydä ovellani edelleen joka päivä! Kirjojen lukeminen on jäänyt vähemmälle,enkä ole niitä ihmisiä,jotka hyvän kirjan saattaa lukea moneen kertaan. Eurosportilta seuraan Snookeria.Voin sanoa,ettei aikani ole koskaan ollut pitkää,koskaan ei ole tarvinnut miettiä,että mitähän nyt tekis....Kortti on ATC.

4 kommenttia:

 1. Oletpa saanut pieneen atc-korttiin mahtumaan paljon sinulle tärkeitä asioita, tykkään :)
  Sama tilanne itsellä, ettei ole koskaan tullut aika pitkäksi, sen verran monta ideaa on päänupissa muhimassa. Pikemminkin ajanpuute vaivaa, vaikka luulis sitäkin olevan kun ei enää työelämä ole esteenä.
  Kiitos osallistumisesta haasteeseen :)

  VastaaPoista
 2. Mukava haaste! Kivasti olet saanut ATC-korttiin sijoitettua sinulle tärkeitä asioita.

  VastaaPoista
 3. Hieno kortti! Taitavasti olet saanut siihen sinulle tärkeitä asioita.

  Minäkin tykkään snookerista, eikä aika tosiaan ole koskaan pitkää. Ei edes ehdi miettiä, mitäs nyt tekisi, kun on aina monta ideaa odottamassa.

  VastaaPoista