sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Kuvakäs 2016 / osa 2

Inspiration ja tammikuun haaste osa kaksi.Alkukuussa kuvattiin rasioita ja nyt,kun tammikuu kääntyi loppusuoralle,tehdään käsitöitä.Sain juuri tehtyä yhdet vanttuut ja aloin kutomaan sukkia.niistäkin jo toinen valmiina.Pitäköön vaan pakkasia,kyllä tarkenen,vaikken tykkääkään!

No niin,yksinkertaisuudessani luulin tekemäni käsityöt,eli kutomisen riittävän" loppukuu-rutistukseen",ei, piti koristella rasia.Minä menin siitä kohdasta,mistä aita on matalin,eli tulitikkurasia sai vähän kivamman päällyksen.Enhän toki alkanut peltirasioitani päällystämään!
 
 
 

8 kommenttia:

 1. Mun pitää vaan olla ostovanttuissa ja -sukissa. No, sukkia olen kyllä saanut lahjaksikin. Pitäiskö vielä vanhoilla päivillä opetella sukan kutomista :)

  VastaaPoista
 2. Kauniit mallit molemmissa! Minullakin taitaa olla jossakin tuon tyliset sukat, jotka äitini neuloi minulle aiemmin. :)
  Rasiaa en näe kuvassa kuitenkaan. Haasteen käsityö-osuudessa 15.1.2016 alkaen kuun loppuun voit julkaista linkkejä askartelemaasi rasiaan/purkkiin tai kuinka teeman tulkitsetkaan. ;)

  VastaaPoista
 3. Hei mutta tuohan on tarpeeksi, hieno ja juuri sitä mitä tarkoitettiinkin! Eihän sen suuri tarvitsekaan olla. :) Kaunis rasia tai aski. Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Pikkuisen vielä pienempi oli minun rasiani. Rasia se on pienikin rasia.
  Ihania neulomuksia sinulla, kolmannet pitkävartiset sukat ovat minulla kantalapuissa asti menossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain juuri valmiiksi siskon tytölle tilatut "polvisukat",samoin kahdet junasukat.Ja kun lankaa jäi polvisukista niin niistähän saan pienet vanttuut,jotka ovat jo peukaloita vailla.

   Poista