tiistai 19. marraskuuta 2013

Mummahaaste 10 / Kotipihan linnutMeidän pihalla riehuu Naakkoja,mutta parvekkeellani,joka ei ole lasitettu, käy Talitinttejä ja Sinitinttejä.On mukava seurata,miten ärhäköitä ovat nuo Sinitintit,siinä saa kyytiä Talitintit,jos ovat osuneet tulemaan talipallolle yhtaikaa.Aiemmin toin sinne myös kuorittuja auringonkukan siemeniä,mutta kyllästyin,kun Oravan peijakkaat,jotka pystyy kulkemaan pitkin seiniä,kuin tyhjää vaan,tekivät enemmän pahojaan,kuin mitä niistä olisi ollut iloa.Saavat nyt tyytyä hakemaan ruokansa mistä tykkäävät,minä en enää ala. Olen lukenut,että nyt ei metsä anna ruokaa linnuille,siksikin talipallot roikkuvat parvekkeella.Ja tuo Olli-orava käy sitä kyllä kurkkimassa,mutta ei uskalla hypätä kiinni.
Mumma-haasteena "Kotipihan linnut" Minulla siis nuo,jotka saavat minulta ruoan lisäksi sympatiani.


3 kommenttia:

 1. Upea lintukortti!!
  Kiitos Ulla osallistumisesta mumma haasteeseen.

  VastaaPoista
 2. Nätin kortin olet tehnyt haasteeseen. Olisi se lintulauta mukava meidänkin parvekkeella, mutta kun ei saa laittaa. Ykköskerroksissa muutamassa talossa näkyy olevan. Ei ilmeisesti haittaa naapureita. Rannalla on kaupungin maalla syöttöpaikka ja sinne olen minäkin kantanut korteni kekoon. Voin sitten hyvällä omallatunnolla käydä niitä katselemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkkoinkeri. Parvekkeeni on ylimmässä ( neljännessä) kerroksessa,ja syötän vain talipalloja.Ei ole meillä naapurit valittaneet ja uskon,että heilläkin on jotain purtavaa metsän eläimille.Oravat purevat rikki jouluvalojen johdot ja pöyhivät mullat parvekelaatikoista,siksi en enää suosi oravia.

   Poista