keskiviikko 28. elokuuta 2013

Paja haastaa 19 / Televisio ohjelmat


Arja pajassaan heittäytyi muistelemaan vanhoja televisio-ohjelmia ja sai minut mukaansa tähän.Kun kuultiin,että Ameriikassa on semmosia laatikoita,mistä näkyy eläviä kuvia,oltiin varmoja,ettei ikämaailmassa meille semmosia tule.Tuli kyllä.Mustavalkoisia kuvia,niitä ensimmäisiä kurkittiin näyteikkunoiden takana.Ne oli ihmeitä.Ensin niukasti kanavia ja niukasti myös lähetysaikaa.Ja kaikki katsottiin.Oli säämies piippuineen ja Kylli-täti piirustuksineen.Mutta nuo sarjat,voi että Peyton Placeakin tuli yli 20 vuotta ja viimein se hiljainen Allison joutui hukkaan.Onkohan vieläkään löytynyt,kun laulussakin sitä vielä kaivataan. Ja tämä Dallas,josta netistä kaivoin kuvan.Voi mahdoton,miten sen JR:vehkeily otti päähän.Ja Pamela raukka suri kuollutta miestään,joka sitten olikin vain ollut "suihkussa".Näin on juonen käänteitä helppo kirjoittaa,kun yleisö haluaa.


 
Dallastahan tuli uusia jaksoja tässä viime talvena,mutta ei jaksanut kiinnostaa enää.Kuoleman sairas JR siinä kai yritti paikata pahoja tekojaan entiselle vaimolleen Sue Ellenille,mutta jälkikasvua oli ilmestynyt jo sarjaan niin,että olisi mennyt pikku tovi päästä sisään,annoin olla.
Kyllä ne kaikki lännensarjat tuli katsottua tarkkaan kaikki,Bonantzat,Mustat orit ym.Nyt on kanavia enemmän,kuin osaa kuvitella ja tunnustan,olen maksanut kortti paketista vielä erikseen,että saan katsoa Eurosporttia...
Joitain vanhoja sarjoja olisi kiva katsella uudestaankin,mutta täytyy kai tyytyä vanhoihin Suomalaisiin elokuviin,joita jokapäivä näytetään.Minulla on 2 telkkaria ja niistä toinen on aina auki,kun kotona olen.En aina sitä seuraa edes,mutta kai se korvaa puhekaverin.

4 kommenttia:

 1. Kiva muistelo sinulla!
  Dallasin uusia jaksoja yritin itsekkin katsoa, mutta ei kolahtanut niinkuin silloin ennen. Joskus varmaan lähemmäs 20 vuotta sitten tuli pari tuntinen ohjelma "Mitä Peyton Placeen tänään kuuluu". Oli sitten mukamas niin kivaa ja tärkeetä kuulla ja nähdä mitä suosikkisarjan henkilöille kuului muutamia vuosia sarjan päättymisen jälkeen.
  Kiitos kun tulit mukaan muisteloihin.

  VastaaPoista
 2. Oi joi kyllähän dallasta katsotiin.

  VastaaPoista
 3. Minä en seurannut Dallasia vaan Dynastiaa... :D

  VastaaPoista
 4. Kyllähän sitä Dallasia tuli seurattua (ja myös Dynastiaa), mutta eipä olisi tullut mieleen ruveta seuraamaan uusia jaksoja :) Oli se JR aika ketku!

  VastaaPoista