maanantai 21. lokakuuta 2013

Vaihdoissa saatuja

 Vaihtokavereilleni olen kertonut,etten kuvaa heiltä saatuja korttejaan blogiini,koska ne ovat jo kerran kuvattuina heidän omille sivuilleen,yksityis vaihdoissa on tietysti eri juttu.Se ei kuitenkaan pienennä hitustakaan arvostustani heiltä saamiini kortteihin,vaikka niitä ei muiden nähtäväksi kuvattaisikaan.En kuitenkaan ole aina muistanut ilmoittaa korttien lähettäjälle niiden saapumisesta ja siitä saatu palaute aiheuttaa nyt sen,että kuvaan saadut kortit sivulleni senkin uhalla,että picasassa,jonne kuvat automaattisesti menevät loppuu tila.Siellä on uutta kyllä ostettavissa,mutta siihen en lähde,enkä myöskään perusta uusia blogeja siksi,että kaikki tuotteeni mahtuisivat näkyville.kun tilat loppuvat,loppuu myöskin askarteluni Ulriikka häärää osastolla.
Vaihdot jatkuvat,kiitos kaikille!

 
Vilimarikalta.
 
 
Enkulilta.
 
 
Manumiinalta.
 
 
Manumiinalta.
 
 
Manumiinalta.
 
 
Tiina J:ltä.
 
 
Tiina J:ltä.
 
 
Tiina J:ltä.
 
 
Jipeltä.
 
 
 
 
 
 
 

3 kommenttia:

 1. Ihania kortteja olet vaihtanut:) Mutta ihania ovat omasikin. Minulle on ok, ettet julkaise korttejani,mutta kivahan se on tietää, että kortit ovat perille tulleet... Kiitos siitä, kun ilmoitit ja vaihdot sen kuin jatkuu...

  VastaaPoista
 2. Upeita kortteja olet saanut.

  Tällä julkaisemisella on se hyvä puoli, että minä olen ainakin löytänyt monta ihanaa vaihtokaveria toisten blogien kirjoitusten ja kuvien pohjalta. On löytynyt uusi tekijä, jota ikinä ei olisi löytynyt muuten.

  Ihanaa päivää sinulle.

  VastaaPoista
 3. Kiitos sinullekin ihanasta auto atc:sta!

  VastaaPoista