keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Inspishaaste 17Vintage ja tunnetilasi,molemmat,tai jompi kumpi.Selvä! Tunnetilani on nyt tämä.Syksy on tullut,enkä ole syksystä tykkääjä mihinkään lähtöön.Hyvänen aika sentään.lehdet varisevat puista,linnut jättävät meidät,pakkanen alkaa paukkua nurkissa,lumi peittää kohta koko seudun...ääh.No,pakko tämän on kestää ja vaikka tänään oli mittari nollassa ja värikkyyttä vielä maisemassa löytyy,niin ajatus kesän loppumisesta ja siitä,että kohta tarvitaan toppatakkia niin tein tämän ATC kortin Inspishaasteeseen kuvastamaan tämänhetkistä tunnetilaani.Mutta olen kestänyt niin monta talvea,että kaipa tuo tulevakin kestetään!  Kortti on vapaa vaihtoon.Varattu.

5 kommenttia:

 1. Ihanat värisävyt tässä kortissa. Kauniisti toteutettu kortti.

  VastaaPoista
 2. Samaa sanon minäkin, kuin Aino. Ja lukiessani kertomaasi, voin nähdä kortin tytön ilmeestä sitä pettymystä, tulevan talven takia möksähtämistä. Hienosti sinä sait tunteen korttiinmukaan!
  Kiitos kun haasteeseeni osallistuit ja onnea arvontaan!

  VastaaPoista
 3. Aioin juuri kirjoittaa, että tässä on ihanan positiivinen tunnelma... Varmaan positiivisuuden näkemisen teki tytön suloisuus, kukkia hiuksissa ja todella kauniit värit.

  VastaaPoista
 4. upee tausta tässä suloisessa kortissa

  VastaaPoista
 5. Ihana kortti! Jos löytäisit minun albumistani jonkin mieleisen, niin mielelläni vaihtaisin :) Albumi blogisivun oikeassa laidassa.

  VastaaPoista