lauantai 5. tammikuuta 2013

Miten kaikki alkoi.

Olin vielä työelämässä,kun näin erään työkaverin tekemiä 3D kortteja ja minähän hyökkäsin kirjakauppaan heti.Innostus oli suuri päästä tekemään silppua.Tein niitä vuoden,kaksikin,kunnes siskoni tyttö,Kristiina kertoi minulle näistä ATC korteista.Hämmästelin ensin korttien kokoa,että ei kai noin pieniä...?Mutta kokeillahan niitä piti.Ja sitten Krisse kertoi,että voisit perustaa oikein oman blogin,siellä niitä vaihdetaan.Minä taas että en kai...? No,niin, ensimmäiset ATC kortit vaihdoin ennen kuin omaa blogia edes oli.Ja siilifanina taas kuulin,että siellä blogissa on yksi Saila,jolla on juuri ilmestynyt Siili kortti vapaisiin! Saila oli päivännyt kortin 21.01.2008. Mikäs siinä, otin yhteyttä Sailaan ja ensimmäinen kortti,jonka Saila minulle lähetti oli tämä "Yhteiset eväät" Omaa,ensimmäistä tekemää korttia minulla ei ole,enkä muista,mikä se oli.Mutta ensimmäinen päiväys uudessa blogissani "Ulriikan työpöytä" oli 4.3.2008.opetteluahan se oli pitkälti,ja skannerikin oli vielä kaupassa.

Mutta pikkuhiljaa,kiikutin skannerin kotiin ja opettelin kuvaamaan kortit blogiin.Ja vaihtokavereista niitä "alkuperäisiä",hyvänen aika,pitkä lista on vieläkin mukana kuvioissa!

Kun vuodatus sitten kaatui,mietin pitkään,jätänkö koko homman,mutta eihän siitä mitään tullut,täällä ollaan niinkuin moni muukin vuodatuksesta tullut.

4 kommenttia:

 1. Kyllä, asia on juuri noin kuten kerrot! "Yhteiset eväät" sai kunnian olla ensimmäinen vaihtari minulta sinulle ja sinulta olen ilmeisesti saanut kaksikin enkelikorttia vaihdossa. Katselin tuolta kansiostani ja päättelin niin, koska nuo kortit olet päivännyt 23.01.08. "Yhteisten eväiden" jälkeen olemme vaihtaneet yli 160 korttia keskenämme :D Atc-harrastus toi myös ystävyyden; kiitos Ulla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila,niin se oli,laitoin sinulle kaksi enkelikorttia,koska tiesin sinun pitävän enkeleistä.Ja sitten kuulin,että tapana on kortti kortista......oppia ikä kaikki....

   Poista
 2. Samoihin aikoihin ollaan aloiteltu. Blogi sinulla oli muutama kuukausi aiemmin.
  Vuodatuksen kaatuminen aiheutti minulla samanlaisia fiiliksiä, että tähänkö tämä nyt loppuu. Onneksi ei!
  On niin suloinen tuo Sailan kortti :)

  VastaaPoista
 3. Kiva ja kiinnostava lukea, miten kaikki alkoi aikoinaan! Sinusta ATC kortteja ovat suurenmoinen harrastus - ja minä iloitsen katselemisesta vielä monta korttia blogissasi tulevaisuudessa!

  VastaaPoista